Đorđević Jelena

Specijalista doktor medicine (poseduje licencu za doktora medicine) i viši dijetetičar-nutricionista (poseduje licencu). Završila sam Medicinski fakultet u Beogradu (osnovne studije za doktora medicine i specijalističke akademske studije, modul epidemiologija) i Višu medicinsku školu, smer za višeg dijetetičara nutricionistu. Poslednjih 14 godina, volonterski, bavim se izradom individiualnih režima ishrane i savetovanjem u vezi sa ishranom. Predavač u Akademiji strukovnih studija Beograd, Odsek Visoka zdravstvena škola, na studijskom programu strukovni nutricionista dijetetičar. Napisala 10 udžbenika/knjiga među kojima su najznačajniji Dijetetika 1 i 2  i Planiranje i organizacija ishrane. Autor je nove dijetetske šeme.  Kontakt: djordjevicjelena.bg@gmail.com.

Detaljnije o dijetoterapiji i biografiji ovde
https://sites.google.com/site/dijetoterapija/

Postavljam neka svoja predavanja i radove na Youtube kanale:
https://www.youtube.com/channel/UCWCP2Vz1inMud3vL36abAVg
https://www.youtube.com/channel/UCcflnKelNyEuGNYuH77FrOw
https://www.youtube.com/channel/UCeq2x9JL0lI6MdSLKkLGmSQ

Napominjem da ne reklamiram nikakve proizvode/preparate niti usluge pravnih lica. Ako pronađete moje ime na nekim sajtovima, časopisima ili materijalu/tekstovima bilo koje vrste, koji ima reklamnu poruku, želim da se zna da ja to nisam odobrila. Ne bavim se reklamiranjem nikakvih proizvoda/preparata, ne reklamiram usluge nijedne firme i nikome nisam dozvolila da koristi moje ime u reklamne svrhe.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.